Twitch İştirak Programı Nedir?

Twitch İştirak Programı Nedir?

Twitch platformu, günümüzde yayın platformları arasında en popüler olan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Günümüzde birçok insan, Twitch’de yayın yaparak bu platformda para kazanmaya çalışıyor.

Twitch platformunda kariyer yapmak isteyen kişiler ve yayıncı olmak isteyen kişiler için ise Twitch, kullanıcılara çeşitli imkanlar da sunuyor. Bu imkanların arasında Twitch İştirak Programı da önemli bir yer kaplıyor.

Twitch Affiliate Programı olarak da bilinen Twitch İştirak Programı, kullanıcılara Twitch platformu üzerinde yayın yaparken, aynı zamanda bu yayınlardan gelir elde etme imkanını da sunuyor. Twitch platformu üzerinde çevrimiçi canlı video oyunları, yaratıcı içerikler ve müzik yayınları yaparak gelir elde edebiliyor.

Twitch İştirak Programı da çeşitli kriterleri sağlayan yayıncılar için önemli bir program olarak ön plana çıkıyor ve bu şekilde kullanıcılar Twitch ile bir anlaşma yaparak, yani bu programa katılarak yayınlardan gelir elde edebiliyorlar.

Twitch İştirak Programına Katılım Şartları Nelerdir?

Twitch İştirak Programına katılım için, Twitch kullanıcılara bazı şartlar sunmaktadır ve kullanıcılar bu programa dahil olmak için bu kriterlere sahip olması gerekmektedir. Twitch’in iştirak programına katılmak için karşılanması gereken koşulların arasında ilk olarak yayın yapan kullanıcıların 50 takipçiye ulaşması gelmektedir.

Ayrıca bunun yanında en az 8 saat yayın yapmak, 7 ayrı gün yayın yapmak ve yapılan yayınların ortalama 3 izleyici tarafından izlenmesi de tüm bu şartların arasında yer almaktadır.

Twitch yayıncıları ve kullanıcıları, Twitch iştirak programlarına katılmaya hak kazanmak için 30 günlük bir süreçte tüm bu koşulları sağlamalıdır.

Twitch İştirak Programına 18 Yaşın Altındaki Kullanıcılar Katılabilir Mi?

Twitch iştirak programına 18 yaşın altında olan Twitch kullanıcıları da katılabilmektedir. Bu bazı şartlara bağlıdır.

18 yaşından küçük kullanıcılar ebeveynlerinin ya da yasal vasilerinin izni ve iştirak sözleşmesini kabul etmesiyle bu programa katılım sağlayabiliyorlar. Bu sebeple de 18 yaşın altındaki kullanıcılar bu programa başvururken yanlarında ebeveynlerinin de yanında bulunması gerekiyor.

Twitch İştirak Programına Uygunluk Durumu Nasıl Anlaşılır?

Twitch iştirak programına uygunluk sürecindeki ilerlemeyi, Twitch üzerinde yer alan Başarı Analizleriniz bölümünden kullanıcılar görüntüleyebilmektedir.

Üye girişi
Servisler
Blog