Twitch Hesabı Nasıl Silinir?

Twitch Hesabı Nasıl Silinir?

Twitch platformu, yayın konusunda son derece önemli bir sosyal medya platformu olarak ön plana çıkmaktadır. Farklı sebeplerden dolayı da kullanıcılar Twitch hesabını silmek ya da Twitch hesabının devre dışı bırakmak isteyebilmektedirler. Bu konuda hesabın silinmesi ve hesabın dondurulması farklı işlemler olarak ön plana çıkmaktadır.

Hesabı dondurma, yani hesabı devre dışı bırakma seçeneği, Twitch uygulamasına bir süre ara vermek isteyen kişiler için uygun bir seçenektir ve bu işlemde hesaba erişim geçici olarak durdurulmaktadır. Daha sonradan, kullanıcı istediğinde devre dışı bıraktığı Twitch hesabına tekrardan erişebilmektedir.

Twitch hesabını silme konusu da farklı bir konudur çünkü Twitch hesabı silindiğinde bir daha kullanıcılar o hesaba ulaşamaz. Bu yüzden de kullanıcıların bu konuda kendi kararlarını vermesi gerekebilmektedir.

Twitch hesabını silmek ya da devre dışı bırakmak için, platformda sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklanması gerekmektedir. Bu kısımda, açılan menüde tekrardan profil simgesine tıklanmalıdır. Bununla birlikte profil ayarları kısmında Twitch hesabını devre dışı bırakma öğesi bulunmaktadır. Bu kısımda hesabı devre dışı bırak seçeneği seçilmelidir.

Ayrıca Twitch hesabı silme işlemi de bu bölümden yapılmaktadır ve Twitch, dondurulan hesaplara bir süre içerisinde giriş yapılmazsa, o hesabı otomatik olarak silebilmektedir.

Twitch’de Bit Hızı Ne Demektir?

Twitch’de Bitrate Hızı, kısaca Bit hızı, Twitch platformunda yayın yapan kullanıcıların yayın yaparken Twitch’e gönderilen veri miktarını göstermektedir. Bu konuda yayın yapan kullanıcılar için Twitch platformunda bitrate hızı önemli bir durumdur.

Yüksek bir bit hızı mevcut internet bant genişliğinin daha büyük bir kısmını kullanmak demektir. Bu da yayın kalitesini olumlu anlamda etkileyebilmektedir. Ayrıca seçilen çözünürlük ve kare hızı ayarlarına göre bit hızı düşük ise görüntü kalitesi de kötüleşebilmektedir.

Twitch’de Upload Hızı Kaç Olmalı?

Twitch’de bitrate hızı yayın kalitesini etkileyebilmektedir. Genel olarak Twitch’de 480p görüntü elde etmek için 2 mbps upload hızı gerekmektedir.

Yine de kaliteli bir yayın için bu görüntü kalitesi çok yeterli değildir ve 1080p görüntü için en az 8mbps hız gerekebilmektedir.

Twitch’de Reklam Takibi Ne Demek?

Twitch’de reklam takibi yayıncıların yayın öncesi reklamın ne kadar süre ile devre dışı olacağını takip etmesi için önemlidir.

Bu yüzden de reklam takibi Twitch yayıncılarının yayınları için yaptıkları reklam gösterimlerini içermektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog