Twitch Garantisiz Takipçi Satın Al

Twitch Garantisiz Takipçi Satın Al

Yaklaşık olarak 10 yıla yakın bir geçmişe sahip olan ve her geçen gün popülaritesini biraz daha arttırmayı başaran Twitch tam manasıyla LOL oyunu ile ünlendi. Gün geçtikçe daha başka oyunları da sisteminin içinde barındıran platform şimdilerde pek çok alana ev sahipliği yapmaktadır. Twitch, LOL ile ünlenmiş olsa da platformun içinde bulunan yayın odalarında her alandan kişiyi bulabilmeniz mümkündür. Sanatla uğraşan kişiler, müzikle uğraşan kişiler ve yayın üzerinden bilgi vermek isteyen pek çok insan Twitch üzerinden canlı yayın açmaktadır. Twitch üzerinden ortalama olarak 6 saat yayın yapılabilmektedir. Platform içinde normal olarak yayına katılanlarda var turnuva yapıldığında bunu izlemek içinde gelen var. Bu tamamen platform üzerindeki kitleye bağlı olarak değişmektedir. Twitch üzerinde belli bir kitleye ulaşan kişiler platform üzerinden kazançta sağlayabilmektedir. Yayıncı yayın esnasında bağış açarak izleyicilerden hediye alabilmektedir. Platformda çok tanınmış bir yayıncıysanız alacağınız paralar bazen yüzlerce doları bulabilmekte. Bu yüzden Twitch üzerinden ünlü olmak isteyen pek çok genç bulunmaktadır. SMM panel Twitch garantisiz takipçi satın al seçeneğini yayıncılara önermemektedir. Özellikle işe heves edip yeni başlayacak olan yayıncılar için bu oldukça güvensiz bir yöntemdir. Platform içerisinde belli bir yer edinmek için adım atan yeni kullanıcılar bir anda yok alan takipçilerle karşı karşıya kalabilir. Böyle bir durumda da para kazanma umutları başlamadan bitecektir. Bu yüzden mutlaka takipçi satın alacaksanız SMM panel garantisiyle takipçilerinizi alın. Organik takipçiler sayesinde hiçbir azalma olmadan platform içerisinde adım adım yükselerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

Twitch Hakkında Bilgiler

Twitch platformunu pek çok kişi kullanıyor ama bu platformu bilmeyen kullanıcılar Twitch ile ilgili tam olarak ne biliyor. Platforma yeni adım atmış kişiler için işte Twitch hakkında bilgiler

·         Twitch’te oyuncular, oyunları canlı yayın açarak izleyicilere anlatmaktadır. Diğer izleyiciler tarafından soru sorulabilir ve yayıncı bu soruları cevaplayabilir.

·         Ağırlıklı olarak platform içindeki yayıncıların yaş ortalaması 20 ile 21’dir.

·         Twitch hayranları yaklaşık olarak günde 3 saatini bu yayıncıları dinlemek için harcıyor.

·         Platform canlı yayın yapan en popüler 31. Sitedir.

·         Twitch yayınlarını izleyen birçok kişi bu yayına cep telefonları ile katılmaktadır.

·         Sıradan bir Twitch kullanıcısı ortalama olarak 90 dakikayı uygulama içerisinde geçirmektedir.

·         Twitch yayınlarının yoğun olarak izlendiği saat 16.00’dır.

·         Twitch içerisinde toplam 38.000 farklı oyun türü bulunmaktadır.

·         Platformda 9 milyon kadar yayın vardır.

Fanatik oyuncular için Twitch tam bir cankurtaran görevindedir. Gamer kişiler özellikle bu platformu çok sevmektedir. Sevdiği işi yaparakta para kazanmak istemektedir. Türkiye’de popüler Twitch yayıncıları ortalama olarak 30.000 TL almaktadır. Yeni başlayan kullanıcılar ise buradan para kazanmak için takipçi satın alarak işe başlayabilirler. SMM panel hizmetleri Twitch uygulaması için aktif kullanıcılı takipçi satın almanızı destekler. Böylece hayalinizi kurduğunuz Twitch yayıncısı olma hayaline bir adım daha yaklaşmış olursunuz.

Üye girişi
Servisler
Blog