Twitch’de Nasıl Para Atılır?

Twitch’de Nasıl Para Atılır?

Twitch platformunda yayıncılar, izleyicilerden gelen bağışlar dolayısıyla para kazanabilmektedir. İnsanlar da sevdikleri yayıncılara bağış yani donate atabilmektedir. Twitch’de bir yayıncıya bağış göndermek için yayıncının profiline giriş yapılmalıdır.

Yayıncının profilinden ise “Yayıncıyı Destekle” kısmına giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan yayıncılara bağış yapılabilmektedir. Bununla birlikte ise çeşitli platformlar aracılığıyla da yayıncılara bağış yapılabilmektedir.

Twitch’de Bağış Nasıl Alınır?

Twitch’de yayın yapan kişiler için bağış önemli bir durumdur. Bağışlar, Twitch gelirinin önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Bu yüzden de bağış almak isteyen kişiler, izleyicilerine bu konuda bir sebep sunmaktadır.

İzleyicilerin yayıncıyı sevmesi, yayıncının oynadığı oyunu sevmesi, yayıncının ihtiyaçlarına göz gezdirmesi Twitch’de bağış atmalarının bazı sebepleri arasında yer almaktadır. Twitch’de bağış almak için izleyiciye kaliteli içerik sunmak önemlidir.

Twitch’de Para Kazanma Şartları Nelerdir?

Twitch platformunda para kazanmak için belirli şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar arasında ise Twitch Partnerliği önemli bir rol oynamaktadır. Twitch ile bir ortaklığı yani partnerliği olmayan kişiler bu platform üzerinden bağışlar dışında para kazanamamaktadır.

Twitch partnerliği için ise birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar arasında ise son 30 günde toplamda en az 500 dakikalık yayını olan, son 30 günde ez az 7 farklı yayın günü olan, son 30 günde ortalama 3 ya da daha fazla izleyicisi olan ve en az 50 takipçisi olan kişilerin bu partnerlik için uygun kişiler olduğu bilinebilmektedir.

Twitch’de Yayın Açmak İçin Ne Gerekiyor?

Twitch’de yayın açmak için öncelikle bir Twitch hesabının bulunması gerekiyor. Bunula birlikte bu platformda yayın açmak isteyen kişiler canlı yayın uygulaması da indirmelidir. Tüm canlı yayın ayarları yapılmalıdır.

Bununla birlikte kaliteli bir yayın için kaliteli bilgisayar ve internet bağlantısı da önemli bir durum olarak görülmektedir. Tüm bu şartlar ile birlikte yayın rahatça açılabilmektedir.

Twitch’de Abonelik Paralı Mı?

Twitch’de bir yayıncıya abone olmak paralıdır. Özellikle Twitch bu konuda kullanıcılara çeşitli kolaylıklar da sağlamaktadır. Bir yayıncıya kademe şeklinde abone olunabilirken, bununla birlikte abone olmak için farklı yollar da bulunabilmektedir.

Twitch’de yayıncıya abone olmak paralı bir seçenektir ve bu durum yayıncıya maddi anlamda destek sağlayacaktır. 

Üye girişi
Servisler
Blog