Twitch’de Aynı Anda Birden Fazla Uyarı Seti Kullanılabilir Mi?

Twitch’de Aynı Anda Birden Fazla Uyarı Seti Kullanılabilir Mi?

Twitch’de aynı anda birden fazla uyarı seti kullanma konusunda özellikle Twitch yayıncıları birçok soruya sahip olabilmektedirler. Twitch’de aynı anda birden fazla uyarı seti kullanılabilmektedir. Birçok yayıncı da bu uygulamada birden fazla set kullanmayı tercih etmektedir.

Bu durumun da temel nedeni olarak belirli bir oyun ya da belirli bir gün için uyarı seti oluşturup kaydetmektir. Yine de bu durumda bu uyarı setlerinin kullanmak istememesi durumunda yayıncı panelinden kaldırmak ve kapatmak da istenebilmektedir.

Birden fazla uyarı setine sahip olmanın bir diğer sebebi ise belli bir tür uyarıyı ekranın bir yerinde, bu yer abonelik uyarılarını ekranın solunda, takipçi uyarılarını sağda gösterme gibi örnekler ile gösterme isteği olarak görülmektedir. Bu uyarıları ayrı bir tarayıcı kaynakları olarak ekleme yöntemiyle bu işlem yapılabilmektedir.

Twitch Yayıncıları Ödemeleri Ne Zaman Alır?

Twitch yayıncıları ödemeleri Twitch uygulamasının belirlediği dönemlerde alabilmektedir ve bu aşamada Twitch yayıncılarının Twitch ile partnerliği olması gerekmektedir. Twitch’de gelirin kazanıldığı ayın sonundan itibaren 15 gün sonra ödeme yapılabilmektedir.

Bu konuda bir örnek olarak 5 Nisan’da çoğu ödeme yöntemi ile en az banka havalesi yöntemi ile en az kazanılan para konusunda ödeme işlemi de ay sonu olan 30 Nisan tarihinden 15 gün sonra yani 15 Mayıs tarihinde başlayacaktır. Bu işlem başladıktan sonra da Twitch uygulamasında ödeme yöntemine bağlı olarak ödemenin bankaya ulaşması işlemi de birkaç gün sürebilmektedir.

Twitch’de Ödeme Ücreti Kesiliyor Mu?

Twitch’de genellikle sıklıkla sorulan sorular arasında Twitch’in ödeme ücreti kesmesi sorusu bulunmaktadır.

Twitch ödemeler için üçüncü şahıs ödeme işlemcilerini kullanmaktadır. Bu işlemci her ödeme alışında ve verilen hatalı bilgiler sonucu reddedilen ödemeler için bir miktar ödeme işlemi kesebilmektedir.

Eski Yayınların Yayın Özetlerini Nasıl Görebilirim?

Eski yayınların yayın özetleri de Twitch üzerinde görülebilmektedir.

“Mevcut Yayın Özeti”nin en üst kısmında tarih kısmının yanında bulunan sol ve sağ ok işaretlerine tıklanarak diğer yayınlara yani eski yayınların özetleri görülebilmektedir. Twitch’in sakladığı en eski yayın özeti 30 günlüktür.

 

Üye girişi
Servisler
Blog