Twitch’de Abonelik Görünmüyor Ne Yapılabilir?

Twitch’de Abonelik Görünmüyor Ne Yapılabilir?

Twitch uygulamasında kullanıcılar, yayınlarını beğendikleri ve izlemek istedikleri kullanıcı ve yayıncılara abone olabilmektedirler. Bazı durumlarda Twitch kullanıcıları bir kanala abone olduktan sonra abone olduğunu görüntülememektedirler. Bu durum genellikle uygulamadan kaynaklanan bir sorun olarak ön plana çıkmaktadır.

Twitch’de bir yayıncı ya da bir kullanıcıya abone olduktan sonra abonelik gözükmüyorsa, öncelikle panik yapmamak gerekmektedir. Uygulama üzerinde bazı ödeme yöntemleri, diğer ödeme yöntemlerine göre biraz daha uzun sürebilmektedir ve bu yüzden de abonelik durumu geç gözükebilmektedir.

Bununla birlikte eğer Twitch aboneliği 5 dakika içerisinde aktif bir hale gelmez ise Twitch üzerinden destek başvurusu oluşturmak da önemli bir seçenektir. Sorun olarak ise satım alımlar bölümünden abonelikler ve satın alınan ürün elime geçmedi seçenekleri seçilmelidir. Bu şekilde Twitch ile destek ekibiyle iletişime geçilebilmektedir.

Twitch üzerinde abonelik konusu ile ilgili destek başvurusu oluştururken, sorun yaşanan hesapta oturum açmış olmak gerekmektedir. Bu sayede Twitch ilgili hesabı daha rahat inceleyebilmektedir.

Twitch’de Aylık Aboneliği Çok Aylık Aboneliğe Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Twitch uygulamasında aylık aboneliği çok aylık aboneliğe dönüştürmek birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur. Uygulama üzerinde aylık aboneliği çok aylık aboneliğe dönüştürmek mümkündür ve bunun için birtakım adımlar atılması gerekilmektedir.

Twitch’de aylık aboneliği çok aylık aboneliğe dönüştürmek için uygulama üzerinde “Abonelikler” sayfasında değiştirilmek istenen aboneliğin çark simgesine tıklanılması gerekmektedir. Bu çark simgesine tıklandıktan sonra ise “Aboneliği Yenileme” seçeneğinin seçilmesi lazımdır ve bu şekilde bu aşamada o kanala çok aylık abonelik satın alınabilmektedir.

Twitch’de Abonelik Kademesi Nasıl Yükseltilir?

Twitch’de abonelik kademesi önemli bir durumdur ve birçok kullanıcı abonelik kademesini yükseltmek isteyebilmektedir.

Bu aşamada ise uygulama üzerinden “Abonelikler” sayfasına gidip “Abonelik Kademesini Değiştir” seçeneği seçilmelidir ve buradan abonelik kademesi yükseltilme işlemi yapılabilmektedir.

Twitch’de Çok Aylık Aboneliklerde İndirim Var Mı?

Twitch’de çok aylık aboneliklerde indirimli fiyat üzerinden yenilenme işlemi yapılabilmektedir. Bu anlamda Twitch’de çok aylık abonelikler daha avantajlı fiyat unsurlarını içerisinde barındırmaktadır.

Twitch’de çok aylık aboneliğe sahip olmak normal aboneliklerden daha avantajlıdır.

Üye girişi
Servisler
Blog