Tinder’ın Destek Hattına Nasıl Ulaşılır?

Tinder’ın Destek Hattına Nasıl Ulaşılır?

Tinder uygulamasında kullanıcılar yaşadığı sorunlar ile ilgili ya da başka herhangi bir konuda, Tinder destek hattına ulaşmak isteyebilmektedirler. Bu konuda ise Tinder kullanıcılarına herhangi bir müşteri destek hattı sunmasa da uygulama içerisinde özel ekipler kullanıcılara yardımlar için çevrimiçi durumdadır.



Tinder’da genel olarak alınan taleplerin büyük bir bölümü teknik niteliktedir ve bu yüzden kullanıcılar yazılı bir şekilde daha kolay sorunlarını açıklayabilmektedirler. Tinder’ın destek hattına ulaşmak isteyen kullanıcılar, Tinder yardım merkezi yolu ile Tinder desteğe ulaşabilmektedirler.

Tinder Kullanıcıları Uygulamada Kaydırmalarını Geri Alabilir Mi?

Tinder uygulaması genel anlamı ile eşleşme uygulamasıdır ve eşleşmeler sağ ya da sol tarafa kaydırma yolu ile gerçekleşmektedir. Bu anlamda da uygulamada yanlışlıkla kaydırma yapılabilmektedir.

Bunun için de Tinder uygulamada Geri Al özelliğini kullanıcılara sunmaktadır. Uygulama üzerinde Geri Al, beğeni ya da Hayır’ı geriye almayı sağlamaktadır. Yalnızca Tinder’a abone olan kişiler kaydırmalarını geri alabilmektedir.

Bu sebeple de uygulama üzerinde kaydırmayı geri almak, beğeni, hayır ve süper like özelliklerini kullanmak mümkündür fakat bu durum Tinder aboneleri için geçerlidir.

Tinder Aboneleri Spotify Premium’da Bir Ayrıcalık Elde Ediyor Mu?

Tinder aboneleri için Spotify Premium konusunda önemli ayrıcalıklar mevcuttur. Tinder uygulama üzerindeki Tinder abonelerine Spotify Premium özelliğini ücretsiz deneme şansı sunmak için Spotify ile iş birliği yapmış durumda görülüyor.

Yine de bu ayrıcalık belirli kriterlere bağlı durumda. Özellikle Tinder Gold ya da Tinder Platinum abonesi ve en az 1 ay abonelik planına sahip olmak ile yeni bir Spotify kullanıcısı olmak da bu kriterlerin içerisinde belirgin etkenlerden yalnızca bazıları.

Bu kriterleri karşılayan kullanıcılar ise Tinder’da, uygulamadan yani Tinder Ekibi’nden gelen Spotify Premium hakkındaki mesajları bularak bu mesajdaki talimatlar yöntemi ile Spotfy Premium ayrıcalığı elde edebiliyor.

Tinder’da Reklam Engelleyicisi Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Tinder uygulamasında reklam engelleyicilerini devre dışı bırakmak için birden fazla yol bulunabilmektedir. Yine de bu durum kullanılan reklam engelleyicisi tarayıcıya göre farklılıklar içerebilmektedir.

Özellikle bu konuda Adblock Plus, Adblok, uBlock ve Ghostery gibi tarayıcılar kullanan kişiler farklı şekillerde reklam engelleyicisini devre dışı bırakabilmektedirler.

 

Üye girişi
Servisler
Blog