Tinder’da Öncelikli Beğeniler Nedir?

Tinder’da Öncelikli Beğeniler Nedir?

Tinder uygulamasında öncelikli beğeniler özelliği kullanıcıların dikkatini çeken bir özellik olarak ön plana çıkabilmektedir. Tinder uygulamasında öncelikli beğeniler eşleşme şansını artırmak için de sıklıkla kullanılan bir özelliktir.

Tinder’da öncelikli beğeniler, Tinder Platinum abonelerine özel bir ayrıcalık olarak bilinmektedir. Bu özellik potansiyel bir eşleşme sunmasının yanı sıra kullanıcıların beğeni ve süper like’larını, platinum abonesi olmayan kullanıcıların beğenilerinden daha önce görmesine de yardımcı olmaktadır.

Uygulamada “Öncelikli Beğeniler” özelliğinin uygulama üzerinde beğeni ve süper like’larının başkaları tarafından görülmesi garanti edilmemektedir. Bununla birlikte Öncelikli Beğeni özelliğini etkileyen çeşitli başka unsurlar da bulunabilmektedir.

Tinder üzerinden “Öncelikli Beğeniler” özelliğine sahip olmak isteyen kişiler Tinder Platinum aboneliği satın almalıdır. Bu yüzden de kullanıcılar Tinder uygulamasında Ayarlar bölümünden Tinder Platinum Al seçeneğine giriş yaparak Platinum üyelik alabilir ve Öncelikli Beğeniler özelliğine sahip olabilmektedir.

Tinder’da Profil Rozetleri Nedir?

Tinder’da profil rozetleri özellikle kullanıcıların hesabının yeni olması durumunda potansiyel eşleşmelerinin gözünde ön plana çıkmaya yardımcı olabilecek profil bilgilerine dayalı bir özelliktir. Bu açıdan Tinder’da profil rozetleri önemli bir özelliktir.

Kullanıcılar uygulama üzerinde Profil Rozetlerini devre dışı bırakamamaktadır. Profil rozetleri arasında “Yakında” rozeti üyenin konumunun 10 km uzaklıkta olduğunu gösterirken, yeni katıldı ve burada yeni rozeti üyenin uygulamaya son 7 gün içerisinde katıldığını göstermektedir.

Tinder’da Satın Alımlar Nasıl Geri Yüklenebilir?

Tinder’da satın alımları geri yüklemek için satın alma işlemi geri yüklenilebilmektedir. Bununla birlikte uygulama üzerinde sahip olunan abonelikler ve diğer ayrıcalıklı özelliklere erişim için satın alımların geri yükleme işlemi önemlidir.

Uygulama üzerinde satın alınanları geri yüklemek yeni bir ödeme işlemine yol açmamaktadır. Uygulamada ayarlar bölümünden satın alımlar geri yüklenebilmektedir.

Tinder’da Kabul Edilen Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Tinder uygulamasında iPhone üzerinde “Apple Destek” bölümünden ödeme yöntemleri öğrenilebilir. Android telefonda ise Google Play Destek sayfası ziyaret edilebilmektedir.

Bununla birlikte Tinder’da doğrudan kredi kartı yolu ile de ödeme yapılabilmektedir. Uygulama üzerinde kabul edilen çeşitli kredi kartları mevcuttur. Bu kredi kartları ile doğrudan bir biçimde kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog