Tinder’da Kaydırma Gecesi’ne Bağlanma Sorunu Yaşandığında Ne Yapılabilir?

Tinder’da Kaydırma Gecesi’ne Bağlanma Sorunu Yaşandığında Ne Yapılabilir?

Tinder uygulamasında kullanıcılar zaman zaman “Kaydırma Gecesi” etkinliğine bağlanma sorunları durumları ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Bu konuda da Tinder kullanıcıları bu sorun için sıklıkla araştırma yapabilmektedirler.

Tinder’da Kaydırma Gecesi etkinliği ya da özelliğine bağlanma sorunu genel olarak “Swipe Night” bölümüne erişim sorunu olarak bilinmektedir. Bu soruyu yaşayan kişiler ilk önce bir Wi-Fi ağına bağlanmalıdır.

En iyi görüntüleme deneyimi için kullanıcılar bir Wi-Fi ağına bağlı olduklarından emin olmalıdır ve bu bağlantının güçlü olması da önemli bir konudur. Uygulamayı zorla kapatma ve yeniden açma da genel olarak uygulamadaki teknik aksaklıkları çözebilmektedir.

Tüm bu işlemler de bir işe yaramıyorsa Kaydırma Gecesi’ne bağlanma sorunları için uygulamadan çıkış yapmak ve yeniden hesaba bağlanmak bir seçenek de uygun olabilmektedir. Ayrıca bu tarz sorunlar yaşamamak için Tinder uygulamasının en yeni versiyonuna sahip olmak gerekmektedir.

Bu konuda da kullanıcılar Tinder uygulamasının en güncel ve en yeni versiyonunu kullandığından emin olunması için Play Store ya da App Store’i kontrol edebilirler. Tüm bu işlemler ile birlikte bahse mevzu bu sorun ortadan kalkabilmektedir. Tüm bunlara rağmen halen bir sorun durumunda Tinder’a ulaşılmalıdır.

Tinder’da Yaş Doğrulama Nasıl Çalışır?

Tinder’da yaş doğrulamak önemli bir konudur. Uygulamada yaş doğrulamak için Tinder uygulaması açıldıktan sonra eşleşme listesine gidilerek eşleşmeye dokunulur. Bu sırada kimlik hazır tutulmalıdır ve bu kısımdan Yaşımı Doğrula seçeneğine dokunulmalıdır.

Ayrıca uygulamada diğer durumlar için ise uygulamada ana ekranda bir istem görünebilmektedir ve bu kısımda da Yaşını Doğrula seçeneği çıkabilmektedir.

Tinder’da Eşleşilen Kişi ile Mesajlaşma Nasıl Gerçekleşir?

Tinder’da biri ile eşleşme sağlanınca kullanıcılar o kullanıcı ile sohbet edebilmektedirler. Kullanıcılar bu konuda ilk mesajı gönderebilmektedirler.

Özellikle bir bitmoji mesajı ya da bir gif ile kullanıcılar eşleşme sağlanan kişi ile mesajlaşabilmektedirler.

Tinder’da Abonelik Sistemi Nasıl Çalışır?

Tinder’da abonelik sistemi önemli bir konudur ve ayrıcalıklı özellikleri barındırmaktadır. Tinder’da abone olmak için uygulamada ayarlar bölümüne giriş yapılmalıdır.

Kullanıcılar bu kısımdan Tinder Plus, Gold ya da Platinum seçeneğini seçerek abonelik sistemine dahil olabilirler.

 

Üye girişi
Servisler
Blog