Tinder’da Eşleşmeler İçin Hangi Bilgiler Daha Önemli?

Tinder’da Eşleşmeler İçin Hangi Bilgiler Daha Önemli?

Tinder uygulamasında eşleşmelerde üyelerin rahat bir şekilde anlaşabilecekleri kişilerin görüntülenmesi vurgulanmaktadır ve bu sebeple de bu eşleşmelerde bazı bilgiler önemli durumda yer almaktadır.



Tinder genel olarak kullanıcıların uygulama ile paylaştıkları bilgileri dikkate almaktadır ve bu konuda kullanıcıların ilgi alanlarına, sevdikleri şeylere ve eşleşme durumlarına bağlı olarak da kullanıcıların karşısına ona göre kişiler çıkartmaktadır. Tinder üyelerine genel olarak kendileri ile ortak ilgi alanlarına sahip kişilere odaklanma şansı tanımaktadır.

Tinder’da üyelerin uygulama ile paylaştıkları bilgilerin kullanılmasının yanı sıra, uygulamada fotoğraf yükleyen kişilerin fotoğrafları da bu açıdan önemli bir durumu oluşturmaktadır. Tinder bu fotoğraflardaki bazı ipuçlarını anonimleştirerek kullanır.

Böylece kullanıcıların daha önceden beğendiklerine benzer profiller gösterilir ve aynı şekilde bu sistem bir döngü halinde işlemektedir.

Sağ ya da sola kaydırılan profiller, yani kullanıcıların uygulamalarda beğenilen ve pas geçilen profillerine bağlı olarak da eşleşme durumu önem kazanmaktadır.

Tinder U Nedir?

Tinder U, genel olarak kullanıcıların uygulamada kaydırma yaparken yani eşleşme durumlarını yaparken çevrelerindeki diğer öğrencilerin profillerini ön plana çıkararak onlar ile bağlantı kurmayı kolaylaştırmaktadır.

Bu durumda okulun renklerini göstermek, sınıf arkadaşları ile eşleşmek ve Tinder eşleşmelerini kampüste sürdürmek için Tinder U ön plana çıkan bir özellik olarak görülüyor.

Tinder U’ya kaydolmak isteyen kişiler ve yakınlarındaki okullarda okuyan öğrenciler ile eşleşmek isteyen kişiler öncelikle kampüse girdikten sonra Tinder’da oturum açmalıdır ve Tinder U’ya .edu uzantılı e-posta adresini girmelidir.

Hemen ardından da kullanıcılar e posta bölümünü kontrol ederek doğrulama seçeneğine dokunmalıdır. Bu şekilde Tinder U’ya kaydolma işlemi tamamlanmış olur ve kullanıcılar uygulamada eşleşebilir ve mesajlaşabilir.

Tinder U’da E-Posta Geçerli Değil Hatası Nedir?

Tinder U’ya kaydolurken bazı kullanıcılar e-posta adresi geçerli değil sorunu ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bunun genel olarak farklı sebepleri bulunabilmektedir.

Birinci sebep olarak e posta adresinde yazım hatası sorunları olabilmekte ve bu sebeple de kullanıcılar e posta geçerli değil hatası alabilmektedir. Bir diğer durum da .edu yanlış alan adı olabilir. Bu unsurlara dikkat edilmesi gerekir.

Üye girişi
Servisler
Blog