Tinder’da Birisinin Engeli Nasıl Kaldırılır?

Tinder’da Birisinin Engeli Nasıl Kaldırılır?

Tinder uygulamasında engelleme özelliği kullanıcıların yoğun bir biçimde kullandığı seçeneklerden bir tanesidir. Özellikle bazı taciz durumları ile spam durumlarında Tinder’da kullanıcılar diğer kullanıcıları engelleyebilmektedir.

Bununla birlikte de eşleşmenin sağlanmaması için de engelleme özelliği önemlidir. Bazı durumlarda ise kullanıcılar uygulama üzerinde engelledikleri bir kişinin engelini kaldırmak isteyebilmektedirler.

Tinder’da bu yüzden birinin engelini nasıl kaldırma konusu sıklıkla araştırılan konuların arasında yer almaktadır. Tinder’da kişileri engelle özelliğinde bir kişinin engelinin kaldırılması için öncelikle Tinder uygulaması açılmalı ve profil simgesine dokunulmalıdır.

Bu bölümden de ayarlar bölümüne giriş yapılarak, aşağı kaydırıp “Kişileri Engelle” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Bu seçenek seçildikten sonra Engelli sekmesine gidilerek engelin kaldırılması istenen engelli kişinin yanındaki “Engellemeyi Kaldır” seçeneğine dokunulmalıdır.

Ya da uygulamada sağ üst köşedeki menü simgesine dokunarak “Tümünün Engellemesini Kaldır” seçeneği de seçilebilmektedir fakat bu özellik uygulamada tüm engelli olan kişilerin engelini kaldıracaktır.

Tinder Kişi Listesini Nasıl İşler? 

Tinder uygulaması kişi listesini işlediğinde kullanıcılar özelliğe katılmayı seçerse Tinder’da kaçınmak istedikleri kişileri hızlı ve kolay bir biçimde seçebilmek için kişi listesini kullanabilmektedir. Bu bölüm kullanıcının iznine bağlıdır.

Kullanıcılar uygulamada kişileri engelle kısmını her ziyaret ettiklerinde kimi engellemek istediklerini seçebilmek için Tinder kişi listesini cihazdan almaktadır.

Cihazın Tinder’da Kişi Listesini Paylaşması Nasıl Durdurulur?

Tinder’da kişi listesini paylaşmak istemeyen kullanıcılar, cihazın kişi listesi arasındaki paylaşımı kapatmak da isteyebilmektedirler.

Bunun için de uygulamada menü simgesine dokunulduktan sonra “Kişi Listesinin Bağlantısını Kes” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Uygulamada kişi listesinin bağlantısını kesmek ise mevcut engelli kişiler sitesini değiştirmemektedir.

Tinder’da Manuel Olarak Kişi Eklenebilir Mi?

Tinder uygulamasında otomatik değil de manuel bir şekilde kişiler eklenebilmektedir. Kullanıcılar eğer kişilerini Tinder uygulaması ile paylaşmak istemezlerse ya da listeye kaydedilmiş birini engellemek istiyorlarsa kişi bilgilerini manuel bir biçimde de ekleyebilmektedirler.

Bunun için Tinder uygulamasında ekranın üst kısmındaki + simgesine dokunularak kişinin iletişim bilgilerini girmek gerekmektedir. Bu açıdan otomatik değil de manuel olarak kişi eklemek, uygulama içerisinde mümkün olan özelliklerin arasında yer almaktadır.

 

Üye girişi
Servisler
Blog