Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Son dönemde özellikle en popüler uygulamaların arasında olan Tiktok uygulamasında canlı yayın konusu da kullanıcılar tarafından sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. Özellikle canlı yayının nasıl açıldığı konusu sıkça merak edilmektedir.

Tiktok uygulamasında canlı yayın açmak için Tiktok uygulamasına giriş yapılmalıdır. Bununla birlikte ekranın alt kısmında bulunan artı işaretine dokunularak kameranın açılması sağlanmalıdır. Bu aşamadan sonra “Canlı” butonuna basılmalıdır. Bu sayede de Tiktok’ta canlı yayın yapılabilmektedir.

Bununla birlikte Tiktok uygulamasında canlı yayın açmak için birtakım şartlar da gerekebilmektedir. Bu şartların arasında gelir elde etmek isteyen kişilerin canlı yayın açmak için en az 1000 takipçisi bulunması gerekmektedir. Takipçi sayısı 1000 kişiden az olan kullanıcılar, Tiktok uygulamasında canlı yayın açamazlar.

Bu yüzden de Tiktok’ta canlı yayın açmak için takipçi sayısı önemli bir durum olarak görülmektedir ve bu platform üzerinden canlı yayınlar açılarak para kazanan kullanıcılar da mevcuttur.

Tiktok’ta Nasıl Para Kazanılır?

Tiktok uygulamasında canlı yayın açabilmek ve para kazanabilmek için en az 1000 takipçiye sahip olunması gerekilmektedir. Bununla birlikte Tiktok üzerinden canlı yayınlar ile para kazanabilmektedir. Bu para kazanmak için bir başlangıç noktası olarak görülmektedir.

Tiktok uygulamasında 1000 takipçiye ulaşan kişiler ise izleyicilerden gelen hediyeler karşılığında para kazanmaya başlayabilmektedirler ve bu konuda Tiktok’ta birtakım şartlar da bulunmaktadır.

Bu şartların arasında içerik üreticilerinin en az 18 yaşında olması gelmektedir. Ayrıca Tiktok video hediyeleri ile para kazanmak için de en az 10 bin takipçinin bulunması gerekebilmektedir.

Tiktok’ta Takipçi Nasıl Artırılır?

Tiktok’ta takipçi artırmak için orijinal video üretmek önemli bir durumdur. Ayrıca canlı yayınlar da para kazanmanın önemli bir parçasıdır.

Bununla birlikte günlük video paylaşımları yapmak, popüler müzikleri videolarda kullanmak, hastagleri doğru kullanmak da takipçi artmasına katkı sağlayabilmektedir.

Tiktok Uygulamasında En Pahalı Hediye Ne Kadar?

Tiktok uygulamasında hediyelerin pahalılığı değişebilmektedir. Güncel olarak ise şu anda uygulamada en pahalı hediye evren hediyesi olarak bilinmektedir.

Bu uygulamada en yüksek fiyatlı hediye olan evren hediyesi, 34 bin 999 puan ile gönderilebilmektedir. Güncel Türk Lirası fiyatı ise 11 bin 539,64 TL’dir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog