Threads Uygulaması Neden Hata Veriyor?

Threads Uygulaması Neden Hata Veriyor?

Threads uygulaması yeni çıkan bir uygulama olarak, tüm kullanıcıların özellikle de Instagram kullanıcıların ilgisini çeken bir uygulamadır. Bu yüzden de uygulama, yeni çıktığı için birtakım sorunları da içerisinde barındırabilmektedir.

Özellikle günümüzde bu Threads uygulamasında görülen hataların çoğu uygulamanın henüz yeni olmasından dolayı ve yoğun kullanıcı ilgisinin anlık olarak yükselmesinden dolayı kaynaklandığı görülebilmektedir.

Genellikle Threads uygulamasında hatalar Android ve İOS cihazlarda görülebilmektedir ve bu hatalar “Uygulama Hata Veriyor” şikayetleriyle çoğunlukla kullanıcılar şikayetlerde bulunmaktadır. Kullanıcıların genel olarak bu hatalara karşı yapacağı bir çözüm yöntemi yoktur. Sadece uygulamayı açıp kapatmak bir nebze bu hataların giderilmesinde işe yarayabilmektedir.

Eğer uygulama üzerinde çok sık hata ile karşılaşıyorsanız bu yönde en iyi seçenek Threads uygulamasının teknik destek ekibi ile iletişime geçmektir. Threads uygulamasında teknik ekipler sorunlar ile ilgili hızlı çözümler üretmektedirler ve bu konuda bir teknik destek yardımı alınabilmesi gerekebilmektedir.

Threads Uygulamasında Neden Takip Etmediğim Kişilerin Paylaşımlarını Görüyorum?

Threads uygulamasında özellikle en şikayetçi olunan konulardan bir tanesi de kullanıcıların takip ettikleri hesaplardan gelen gönderilerin dışarısında takip etmediği kişilerin de paylaşımlarını görmelerine ilişkin konular olarak ön plana çıkıyor.

Bu konuda Threads uygulaması kullanıcıları, bir kişiyi takip etmese de o kişinin gönderilerini görebiliyor. Threads uygulaması da yeni bir uygulama olduğu için bu hatanın takip edilen hesapların ve algoritma önerilerinin bir karışımı olduğu belirtiliyor.

Kullanıcılar sadece takip ettikleri kişilerin gönderilerini Threads üzerinden görüntülerken takip etmediği kişilerin gönderilerini de görebiliyorlar ve bunun için şu anlık bir çözüm bulunmuyor. Kullanıcılar, görmek istemedikleri gönderi ya da profilleri engelleyebiliyorlar.

Threads Uygulamasında Instagram’dan Farklı Bir Kullanıcı Adı Alınabilir Mi?

Threads uygulamasında Instagram’dan farklı bir kullanıcı adı almak mümkün bir durumda.

 Threads uygulaması insanların Instagram oturum açma bilgilerini kullanarak oturum açmasına izin veriyor fakat uygulama içerisinde kullanıcılar kullanıcı adlarını değiştirebiliyorlar.

Threads Her Ülkede Aktif Mi?

Threads uygulaması yeni çıkan bir uygulama olmasına rağmen yoğun rağbet gören uygulamaların arasında yer alıyor.

Threads ilk çıktığında düzenleyici kaygılar sebebiyle Avrupa Birliği’nde kullanılamıyordu.

 

 

Üye girişi
Servisler
Blog