Threads’e Nasıl Üye Olunur?

Threads’e Nasıl Üye Olunur?

Threads’e Nasıl Üye Olunur?

Son günlerde Twitter’a rakip olarak ortaya çıkan Threads uygulaması popüler bir konumda yer alıyor. Özellikle İnstagram uygulamasıyla da bağlantılı olan Threads, üyelerine aynı Twitter uygulamasında olduğu gibi birçok seçenek de sunuyor.

Genellikle insanlar bu uygulamaya yoğun bir ilgi gösteriyor ve Threads uygulamasına gerek Apple Store gerek ise Play Store uygulamalarından kayıt olunabiliyor. Ayrıca Threads uygulamasına Instagram hesaplarını kullanarak da kullanıcılar bu platforma kayıt olabiliyor.

Böylece kullanıcılar Threads uygulamasında Instagram’daki takipçilerini de görebiliyorlar ve takip edebiliyorlar. Buna rağmen Threads hesabı açmak için Instagram’a üye olma şartı da bulunmuyor. Yani Instagram hesabı olmayan kişiler de bu uygulamaya kolayca üye olabiliyorlar.

Threads Uygulaması Ücretli Mi?

Threads uygulaması, Instagram yoluyla da kayıt olunabilen bir uygulama olarak ücretsiz bir platform olma özelliğini taşıyor. Bununla birlikte gelecekte bazı güncellemeler ile birlikte uygulamanın içerisinde paralı hizmetlerin de sunulabileceği biliniyor.

Kullanıcıların belirli konularda ya da gündemle alakalı konularda fikirlerini özgür bir şekilde paylaştığı Threads uygulaması, son dönemde büyük rağbet görüyor. Bu anlamda bu uygulama ücretsiz bir uygulama olarak kullanıcılara sunuluyor.

Threads Uygulaması Twitter’a Benzer Mi?

Threads uygulaması özellikle Twitter’a karşı rakip bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Bu yüzden de Threads uygulamasının mevcut ana sayfası pek de Twitter ile benzerlik göstermiyor fakat uygulama anlamında birbirlerine benzerlikler taşıyorlar.

Threads uygulamasında da Twitter uygulamasında olduğu gibi kullanıcılar kendi görüşlerini, gündem ile alakalı düşüncelerini belirli karakter sayısıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar gerek gündem konularını gerek ise birbirlerini takip edebiliyorlar. Bu anlamda da Threads uygulaması Twitter ile çeşitli benzerlikler de taşıyor.

Threads Uygulaması Silinince İnstagram da Silinir Mi?

Threads uygulamasına kayıt olmak için Instagram hesabı gerekebiliyor. Bununla birlikte Instagram kullanıcısı olmayan kişiler de Threads uygulamasına kayıt olabiliyorlar. Buna rağmen Threads uygulaması silinince Instagram da silinmiyor.

Bu durumda kimi kullanıcılar Threads uygulamasını kapatınca ya da silince Instagram’ın da silinmesi durumuyla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu durum ile ilgili son gelişmelerde ise bu durumun yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte güncelleneceği biliniyor.

 

Üye girişi
Servisler
Blog