İnstagram’da Hesap Nasıl Gizlenir?

İnstagram’da Hesap Nasıl Gizlenir?

İnstagram’da Hesap Nasıl Gizlenir?

Instagram uygulamasında hesap gizlemek isteyenler, bu uygulamada hesabın nasıl gizleneceği konusunda birtakım soruları içerlerinde barındırabilmektedirler. Instagram uygulamasında hesabı gizliye almak için hesaba giriş yapılması gerekmektedir.

Instagram hesabına giriş yapıldıktan sonra sağ altta bulunan profil resmi ikonuna dokunulmalı ve profile girilmelidir. Profile girildikten sonra ise sağ üst kısımda bulunan 3 nokta şeklindeki ayarlar kısmına dokunulmalıdır.

Bu ayarlar kısmından ise “Hesap Gizliliği” bölümü bulunmalıdır. Bu kısımdan “Gizli Hesap” seçeneğinin yanındaki kutu işaretlenmelidir. Bu kutunun işaretlenmesinin ardından işaretlenen seçenekler kaydedilmelidir ve gizli hesaba geçme işlemi bu şekilde tamamlanabilmektedir.

İnstagram’da Beğeniler Nasıl Artırılır?

Instagram’da kullanıcılar, gönderilerin beğenilmesini isterler ve bu yüzden de beğeni artırma yollarını sıklıkla araştırırlar. Özellikle Instagram uygulamasında gönderi beğenilerini artırmak için günün belirli zamanlarında düzenli olarak paylaşım yapmak önemlidir.

Düzenli bir paylaşım, hesabın aktif olduğu anlamına gelmektedir ve aktif bir hesaba daha fazla kullanıcı giriş yapacaktır. Bu yüzden de hesabın beğenilerinin artması daha kolay hale gelecektir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken husus da günlük en az bir tane paylaşımın yapılmasıdır.

Daha fazla kullanıcıya ulaşan gönderi daha fazla beğenilebilmektedir. Bu anlamda gönderilerin güzel ve özenli olması, hastag kullanımları, kullanıcılara geri dönüş sağlamak gibi unsurlar da beğenileri artırmak ve daha fazla etkileşim almak için önemli unsurlar olarak bilinmektedir.

İnstagram’da Hastag Kullanımı Neden Önemlidir?

Instagram’da hastag yani etiket kullanımı özellikle daha farklı ve takipçi listesinde olmayan insanların profile çekilmesi konusunda önemli bir durum olarak görülmektedir. Bu sayede kullanıcıların hastag kullanımıyla birlikte daha yoğun etkileşim alması da mümkün olabilmektedir.

Bireysel ya da kurumsal hesaplarda doğru hastag kullanımları hedef kitlesinde yer alan kişilere daha hızlı bir ulaşım sağlamak için de uygun bir yoldur.

İnstagram’da Takip Etme Sınırı Nedir?

Instagram’da takip etme sınırı bulunmaktadır. Bunun sebebi ise spam takipçileri ve bot takipçileri engellemek içindir. Genellikle Instagram uygulamasında bir günde 7 bin 500 kişiden daha fazla kişi takip edilemez.

Bu sayı bir gün için geçerli bir durumdur ve bazı durumlarda ise bu sayı daha az ya da daha fazla olarak da kullanıcıların karşısına çıkabilmektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog