Instagram’da Rozet Kazanma Nedir?

Instagram’da Rozet Kazanma Nedir?

Instagram’da canlı yayın yapan kullanıcılar rozet kazanabilmekte ve bu rozet ile birlikte maddi bir gelir de elde edebilmektedirler. Rozet satın alan izleyicilerin kullanıcı adlarının yan kısmında kalp simgeleri görünmektedir.



Satın alınan toplam rozet sayısı da toplam kazanç ve varsa da belirlenen hedeflerde kaydedilen ilerleme de görülebilir. Rozet kazanma hakkında daha fazla ayrıntılı bilgilere erişmek isteyen kullanıcılar da canlı yayın esnasında “Gör” seçeneğine dokunmalıdır.

Toplam rozet sayısının görünmesi için ise canlı yayın bittikten sonra istenilen zamanda “Profesyonel Pano” kısmından “Rozetler” ekranına giriş yapılması gerekilmektedir.

Instagram’da Rozetler Nasıl Etkinleştirilir?

Instagram’da rozetler birkaç dokunuş sayesinde etkinleştirilebilmektedir. Bu sayede canlı videolardan kazanç elde etme sağlanabilir. Instagram’da rozetleri etkinleştirmek için profil kısmından profesyonel pano seçeneğine giriş yapılması gerekmektedir.

Bu bölümde eğer kullanıcı para kazanmaya uygunsa kullanıcının önüne “Rozetleri Ayarla” seçeneği gelebilmektedir. Kullanıcılar para kazanmaya uygun değillerse de bu özelliğe başvurmaları gerekmektedir.

Tüm bu aşamalardan sonra da canlı yayına geçmek gerekmektedir. Kullanıcıların rozetlere erişimleri olduğunda rozetler canlı yayınlar için otomatik bir şekilde etkinleşebilir.

Instagram Canlı Yayın Sırasında Rozet Nasıl Alınır?

Instagram canlı yayın sırasında canlı yayınları inceleyen kullanıcılar rozet satın alabilmektedirler. Bu özelliğin yayın yapan kullanıcılarda rozetleri etkinleştirilmiş olması gerekmektedir. Rozetleri etkinleştirilen yayıncılara rozet ile destek olunabilmektedir.

Instagram canlı yayın sırasında rozet satın alabilmek için canlı yayın yapan kullanıcının profil fotoğrafına dokunulduktan sonra “Rozetler” simgesine dokunulması gerekmektedir. Bu miktarda miktara dokunarak rozet seçimi yapıldıktan sonra Google Play ya da Apple Store mağazasındaki talimatlar izlenmelidir.

Bu bölümden ise bir yorum eklenerek gönder seçeneğine tıklanmalıdır. Böylece Instagram canlı yayın sırasında rozet alınabilmektedir.

Instagram Canlı Yayınında En Fazla Kaç Tane Rozet Satın Alınır?

Instagram uygulamasında canlı yayın sırasında satın alınan rozetler içerik üreticisine destek verebilmektedir. İçerik üreticileri de destekçilerin satın aldığı rozetlerin listesini en fazla 90 gün boyunca görebilmektedir.

Instagram canlı yayın esnasında canlı video başına belirli bir ücret miktarı vardır ve kullanıcılar bu sınırlı ücret ile içerik üreticilerine estek vermek için birden fazla rozet satın alabilmektedirler.

 

Üye girişi
Servisler
Blog