Instagram’da Olmayan Bir Konum Nasıl Eklenir?

Instagram’da Olmayan Bir Konum Nasıl Eklenir?

Instagram’da çoğu kullanıcı konum seçeneklerini sıklıkla kullanmaktadır. Gerek gönderiler gerek hikayeler gerek ise profilde konumlar kullanıcılar açısından önemli bir konumda yer almaktadır. Bu sebeple de Instagram’da olmayan bir konum eklenmesi de sıklıkla sorulan ve araştırılan konuların arasında yer almaktadır.

Instagram uygulamasında kullanıcılar konum etiketlerini kullanırken, bazı kullanıcılar uygulamada girdikleri konumu bulamayabilmektedirler. Bu durum da konum seçeneğini kullanmak isteyen kullanıcılar için önemli bir sorun haline gelebilmektedir. Instagram’da olmayan bir konum eklemek mümkündür.

Yine de bu durum Instagram’ın iznine bağlı olabilmektedir. Instagram uygulamasında Sayfalar sekmesine giriş yapılıp bu kısımdan “oluştur” seçeneğine tıklanmalıdır. Bu kısımdan eklenmek istenen konumun adını ve kategori bilgilerinin girilmesi gerekilmektedir. Ardından da bu adımlar ile birlikte oluştur sekmesine tıklanmalıdır.

Oluşan sayfa ekrana geldiğinde ise bu kısımda kullanıcılar “sayfayı düzenle” sekmesine tıklamalıdır ve aşağı kısımda bulunan konum bölümünü doldurarak sayfayı kaydetmeleri gerekmektedir. Bu şekilde Instagram’da olmayan bir konum eklemesi yapılabilmektedir.

Instagram Profil Kısmına Konum Nasıl Eklenir?

Instagram profil kısmına konum eklemek bazı kullanıcılar açısından önemli bir durum oluşturabilmektedir.

Instagram profil kısmına konum eklemek için Instagram’da profili düzenle kısmındaki ayarlar arasından iletişim seçeneklerine tıklanması gerekilmektedir.

Bu açılan sekmede iş adresi yazan alana tıklanması gerekmektedir ve bu kısımdan da biyografide yer alması istenilen konumun buraya girilmesi gerekilmektedir. Biyografiye eklenecek konumun mahallesi, sokağı, numarası ve posta kodu tam bir şekilde yazıldıktan sonra işlem tamamlanmaktadır.

Instagram Profili İşletme Hesabına Nasıl Dönüştürülür?

Instagram profilini işletme hesabına dönüştürmek için Instagram’da Ayarlar ve gizlilik bölümünden Hesap kısmına giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan ise Profesyonel Hesaba Geçiş Yap seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir.

Devam ettikten sonra bu kısımda işletme için bir kategori seçilmelidir ve bu işlem kaydedilmelidir. Tüm işlemleri onaylamak için “Tamam” seçeneğine tıklanmalı ve ardından da İşletme kısmına dokunulmalıdır.  Bu şekilde Instagram profili işletme hesabına dönüştürülebilmektedir.

Intagram’da Yorumlar Kapatılabilir Mi?

Instagram’da yorumlar kapatılabilmektedir. Yoruma kapatmak istenen fotoğraf seçildikten sonra sağ üst kısımda seçenekler kısmından “Yorum Yapmayı Kapat” seçeneğine dokunulmalıdır. Bu şekilde gönderide yorumlar kapanacaktır.

 

Üye girişi
Servisler
Blog