Instagram’daki Kişiler Threads’te Nasıl Takip Edilir?

Instagram’daki Kişiler Threads’te Nasıl Takip Edilir?

Instagram’da takip edilen kişiler Threads uygulamasında da takip edilebilmektedir. Özellikle Threads uygulamasında, Instagram’daki takip edilen kişiler kullanıcılara öneri şeklinde de çıkabilmektedir. Ayrıca Instagram bazı durumlarda, kullanıcıların Threads hesabı paylaşımları hakkında Instagram’dan kullanıcılara bildirim de gönderebilmektedir.

Instagram’daki takip edilen kişileri Threads uygulamasında takip edebilmek için Threads uygulamasına giriş yapılması gerekilmektedir. Threads uygulamasına giriş yapıldıktan sonra uygulamanın sağ üst köşesinde bulunan iki çizgiye tıklanması gerekmektedir.

Kullanıcılar, bu kısımda karşısına çıkan menüden uygulamaya dair birçok değişikliği de yapabildiği gibi, aynı zamanda Instagram’daki arkadaşlarını uygulamaya davet edebiliyor ve takip de edebiliyorlar.

Threads Uygulamasında Beğeni Sayıları Gizlenebilir Mi?

Threads uygulamasında gönderilerin beğeni sayılarının gizlenmesi mümkün bir durum olarak ön plana çıkıyor. Özellikle Instagram’da da olan bu uygulama, kullanıcıların yoğun ilgisini çekiyor. Gönderi paylaşımının ardından beğeni sayılarını gizlemek, birçok insanın tercih ettiği bir seçenek olarak görülüyor.

Threads uygulamasında beğeni sayılarını gizlemek için Threads profiline giriş yapılması gerekiyor. Threads profiline giriş yapıldıktan sonra ise gönderi sayısının yanında bulunan üç nokta işaretine tıklamak ve bu kısımdan da beğeni sayılarını gizleme işlemini gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Threads Uygulamasında Profili Ziyaret Eden Kişiler Görülebilir Mi?

Threads uygulamasında profili ziyaret eden kişilerin görülmesi mümkün bir durum değildir ve uygulamada da böyle bir özellik bulunmamaktadır. Yine de bu konuda çeşitli uygulamalar ve web siteleri, profile kim baktı seçeneklerini sunabilmektedirler fakat bunlar genel olarak yanıltıcı ve sahte uygulamalardır.

Ayrıca bu uygulamaların Threads hesabındaki verilere erişebilmesi de mümkün olmadığı gibi, genellikle sahte uygulamalar olduğundan kullanıcıların hesapları da tehlikeye girebilmektedir. Bu yüzden de Threads uygulamasında profili ziyaret edilen kişilerin görülmesi gibi bir durum mümkün değildir. Bu konuda kullanıcılar bilinçli olmalıdır.

Threads Hesabı Dondurulabilir Mi?

Threads hesabını geçici olarak dondurmak mümkün bir durumdur. Threads uygulamasında hesabı dondurmak için öncelikle uygulamaya giriş yapılması gerekilmektedir.

Threads uygulamasına giriş yapıldıktan sonra profil sayfasına girilmeli ve bu kısımda sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunulmalıdır. Bu sayfada Ayarlar bölümüne gidilmeli ve Ayarlar kısmından Hesap bölümüne gidilerek Profili dondur seçeneği işaretlenmelidir.

Üye girişi
Servisler
Blog