Instagram’da Hesap Nasıl Silinir?

Instagram’da Hesap Nasıl Silinir?

Birçok kullanıcı Instagram hesabını silmek için çeşitli soruları internet ortamında araştırıyor. Özellikle Instagram uygulamasında, hesap silmek telefon ve bilgisayarda farklı ayarlarda yer alabiliyor. Bu yüzden de Instagram’da hesap silmek için telefon ya da bilgisayarda öncelikle “ayarlar” kısmının bulunması gerekiyor.

Ayarlar kısmından “Hesaplar Merkezi”ne giriş yapılması gerekiyor ve bu kısımdan da daha fazlasını gör bölümüne tıklanılması gerekiyor. Bu kısımdan ise kişisel detaylar seçeneğine tıklanmalıdır. Buradan ise Hesap sahipliği ve hesap kontrolü kısmından dondurma veya silme sekmesine dokunulması gerekiyor.

Kalıcı olarak silmek istenen hesaba dokunulduktan sonra, belirli sebeplerden ötürü bu kısımdan hesap silme ve dondurma işlemleri yapılabiliyor. Ancak Instagram hesabı silindiğinde hesapta bulunan fotoğraflar, profil, videolar, yorumlar, beğeniler ve takipçiler de kalıcı olarak siliniyor.

Bu sebeple de Instagram’da hesabı silmek değil de uygulamaya biraz ara vermek isteyen kişiler, hesap silmek yerine hesabı geçici olarak dondurabilirler

Instagram’da Hikayeler Kaç Saniye?

Instagram uygulamasında hikayeler, uygulamanın önemli bir parçası durumunda. Instagram’da hikaye olarak atılan videolar normalde 15 saniye olarak görülüyor. Yeni güncelleme ile birlikte ise hikayeler 15 saniyeden uzun bir video olarak kayıt edildiğinde ya da paylaşıldığında, Instagram hikayeleri otomatik olarak bölümlere de ayırıyor.

Bu özellik de Instagram hikayeler kısmına 15 saniyeden fazla video atmak isteyen kişiler için de önemli bir özellik olarak görülüyor. Video kaydına başlayarak, bölümler halinde Instagram hesabından 15 saniyeyi geçkin videolar da paylaşılabiliyor.

Instagram’da Kaç Dakikalık Videolar Paylaşılabilir?

Instagram’da genel olarak video paylaşmak önemli bir durum ve bu konuda paylaşılan videoların maksimum süreleri de merak ediliyor. Instagram da yeni gelen güncellemeler ile birlikte bu süreler hakkında sürekli yenilikler getiriyor.

Instagram’da gönderi olarak video paylaşmak isteyen kişiler, en fazla 1 dakikalık videoları uygulamaya yükleyebiliyorlar.

Instagram’da Diğer Mesajlar Nedir?

Instagram’da “Diğer Mesajlar” bölümü, takip edilmeyen kişilerden gelen mesajların olduğu bölüm olarak görülmektedir.

Instagram’da kullanıcıların takip ettikleri kişilerden gelen mesajlar Direkt Mesaj bölümünde saklanırken, takip edilmeyen kişilerden gelen mesajlar ise diğer kutusu bölümüne atılmaktadır.

 

 

 

Üye girişi
Servisler
Blog