Instagram’da Grup Sohbeti Nasıl Kurulur?

Instagram’da Grup Sohbeti Nasıl Kurulur?

Instagram’da sohbet kısmı kullanıcıların en yoğun olarak kullandığı bir bölüm olarak uygulamada ön plana çıkmaktadır. Özellikle Instagram, yeni getirdiği güncellemeler ile birlikte grup sohbetini de kullanıcılara mümkün kıldı.

Instagram’da kullanıcılar grup sohbeti oluşturmak istediğinde, uygulamada akışın sağ üst köşesindeki simgeye dokunmalıdır. Bu adımdan sonra, sağ üstte bulunan simgeye tıklanmalıdır. Burada kullanıcıların karşısına bir liste çıkmaktadır ve bu adımda listeden 2 ya da daha fazla kişi seçilmelidir.

Grup sohbetine eklenecek olan kullanıcıları ekledikten sonra İleri seçeneği seçilmelidir ve gönder kısmına dokunulmalıdır. Tüm bu adımlar ile birlikte Instagram’da grup sohbeti kurulmuş olabilir. Instagram grup konuşmalarında en fazla 250 kişi bulunabilmektedir.

Instagram’da Gönderilerde Kişiler Nasıl Etiketlenir?

Instagram’da gönderilerde kişi etiketlemek kullanıcılar açısından önemli bir durumdur. Birçok kişi birlikte çekildiği fotoğraf ya da videoyu Instagram’a yüklerken, diğer kişiyi de etiketlemek ister. Bu durumda da Instagram’daki gönderilerde kişi etiketleme konusu sıkça sorulan soruların arasında yer almaktadır.

Instagram uygulamasına gönderilerde kişileri etiketlemek için gönderiyi paylaşmadan önce uygulamada “kişileri etiketle” seçeneğine dokunulmalıdır. Fotoğrafta etiketlenmek istenen kişi ya da yer tıklanmalıdır. Bu adımda kişinin kullanıcı adı girilmelidir ya da daha sonra menüden kullanıcının ismine dokunulmalıdır.

Tüm bu adımlardan sonra kişi gönderiye etiketlenmiş olur ve kullanıcılar gönderiyi paylaştıktan sonra etiket görülebilmektedir.

Instagram’da Hikaye Kısmında Etiketleme Nasıl Yapılır?

Instagram uygulamasında hikaye kısmında etiketlemek için paylaşılacak olan hikaye seçildikten sonra üst bölümde yer alan “Aa” simgesinin üzerine tıklanmalıdır.

Daha sonra bu kısımda “@” simgesi eklenerek, etiketlenecek kişiye ait kullanıcı adı yazılabilir.

Instagram Uygulamasında Tema Nasıl Değiştirilir?

Instagram uygulamasında tema değiştirmek isteyen kullanıcılar, uygulamada sağ üst köşede profil resmine tıklamalı ve Instagram menüsüne giriş yapmalıdır.

Instagram menüsüne giriş yapıldıktan sonra Ayarlar seçeneği seçilmeli ve bu kısımdan tema seçeneğine tıklanmalıdır. Tema kısmından kullanıcılar bir tema seçilebilmektedir.

Instagram’da Karanlık Mod Nasıl Açılır?

Instagram’da aydınlık ve karanlık mod kullanıcıların tercihine göre değişebilmektedir. Karanlık modu açmak isteyen kullanıcılar, telefonlarında ayarlar menüsünden ekran ve parlaklık seçeneğine tıklamalıdır. Açılan menü üzerinden ise koyu mod seçeneği seçilmelidir.

Bu aşamalardan sonra Instagram uygulaması açılabilir ve kullanıcılar karanlık mod ile uygulamayı kullanabilir.

Üye girişi
Servisler
Blog