Instagram’da Ses Efekti Ekleme

Instagram’da Ses Efekti Ekleme

Instagram, günümüzde çeşitli amaçlar için kullanılabilen bir sosyal medya platformu haline gelmiştir. Instagram, fotoğraf ve video paylaşmanın yanı sıra videolarınıza ses efekti verebilmenizi de sağlıyor.  Instagram ses efekti sayesinde videolarınızı kişiselleştirerek daha güzel bir görünüm ve deneyim kazanmanız mümkün hale geliyor.

Instagram gönderilerinize ve hikayelerinize müzik eklemenin pek çok yolu bulunmaktadır. Instagram’da, videolarınıza uygulama içi özellikler sayesinde müzik eklemeniz mümkündür. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, ekleyeceğiniz müzikler yüzünden lisans sorunu yaşamamanız gerektiğidir.

Instagram’da yer alan uygulama içi müzik ekleme özelliği sayesinde ücretsiz ve kolay bir şekilde gönderilerinize ve hikayelerinize müzik eklemeniz mümkündür. Bu özellik ile ekleyebileceğiniz binlerce müzik seçeneği karşınızda olacaktır. Ayrıca bu müziklerin tamamı lisanslı olduğu için herhangi bir sorun yaşamanız mümkün değildir.


Instagram Gönderilerine Ses Efekti Ekleme

Instagram ses efekti, son gelen güncellemeler ile birlikte gönderi olarak paylaşacağınız fotoğraf ve videolara da eklenebilmektedir. Bunu yapmak son derece basit ve kolaydır. Öncelikle Instagram uygulamasını açarak sağ üst kısımda yer alan + işaretine dokunmanız gerekmektedir. Ardından karşınıza çıkan seçeneklerden gönderi sekmesine tıklamalısınız.

Gönderi sekmesine tıkladıktan sonra paylaşmak istediğiniz fotoğraf veya videoyu seçerek ilerleyiniz. Karşınıza gelen son ekranın orta kısmında müzik ekle sekmesi bulunacaktır. Bu sekmeye tıkladığınızda karşınıza sizin için ve göz at kategorisi gelecektir. Bu kategorilerde yer alan müzikleri dilediğiniz gibi gönderinizde kullanabilirsiniz.


Instagram Hikayesine Ses Efekti Ekleme

Instagram ses efekti, hikayelerinize de çok kolay bir şekilde eklenebilmektedir. Öncelikle yine sağ üst kısımda yer alan + simgesine tıklamanız gerekmektedir. Bu simgeye tıkladıktan sonra hikaye kısmını seçmeli ve ses efektini kullanacağınız fotoğraf veya videoyu işaretlemelisiniz. Ardından üst kısımda yer alan çıkartma simgesine tıkladığınızda karşınıza birçok seçeneğin yer aldığı ekran gelecektir. Bu ekrandan müzik yazan butona tıklamanız gerekmektedir.

Müzik butonuna tıkladıktan sonra karşınıza birçok şarkı gelecektir. Bu şarkılardan dilediğinizi seçerek hikayenize eklemeniz mümkündür. Bu şarkılar lisanslı olduğu için herhangi bir telif cezası almanız mümkün değildir. Dilediğiniz gibi sınırsız ve ücretsiz bir şekilde bu şarkıları kullanabilirsiniz.


Instagram’da Farklı Uygulamaları Kullanarak Ses Efekti Ekleme

Instagram ses efekti eklemek için uygulama içi ses ekleme özelliği dışında farklı uygulamalar kullanarak gönderilerinize ve hikayelerinize müzik eklemeniz de mümkündür. Bunu yapabilmek için öncelikle iTunes ve AudioJungle gibi uygulamalardan eklemek istediğiniz sesi bulup indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulamaların ücretli hizmet verdiğini unutmamalısınız.

Bu uygulamalardan istediğiniz sesi indirdikten sonra Instagram için video ve fotoğraf düzenleme uygulamalarından birini kullanarak dilediğiniz içeriğe ses ekleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Instagram kullanıcıları her ne kadar bu yöntem yerine uygulama içi ses ekleme özelliğini kullansa da siz çeşitli nedenlerden dolayı bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Üye girişi
Servisler
Blog