Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram platformunda paylaşılan ve hoşunuza giden video paylaşımları mobil cihazınıza indirebilmeniz mümkündür. Instagram video indirme işlemi yapmak isteyenler, video indirme işlemlerinin direkt olarak Instagram üzerinden yapılamayacağını bilmelidir. Çünkü Instagram resmi web sitesi ve uygulamasında video indirme özelliği bulunmamaktadır. Bu nedenle farklı uygulama, eklenti, program ya da web sitelerinin kullanılması gerekmektedir.

Instagram’da gördüğünüz videoları indirebilmek için ilk olarak videonun linkini kopyalamanız gerekecektir. Link kopyalamak ise her türlü video gönderisi için uygundur. Bu noktada indirmek istediğiniz videoyu bulmanız, gönderinin hemen üstünde yer alan üç noktalı ikona tıklamanız ve son olarak da “Bağlantıyı Kopyala” seçeneğine basmanız gerekmektedir. Bu adımdan sonra video dönüştürme ve indirme özelliği olan bir uygulama, eklenti ya da web sitesi kullanabilirsiniz.


Instagram Video İndirme Uygulamaları


Instagram videolarını mobil cihazınıza indirmek istiyorsanız, cihazınızın işletim sistemine göre Google Play Store ya da AppStore mağazası üzerinden pek çok Instagram video indirme uygulaması bulabilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde bağlantısını kopyaladığınız Instagram videolarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Aşağıdaki listede kullanıcı puanlamalarına göre başarılı olduğu kanıtlanmış Instagram video indirme uygulamaları sıralanmaktadır. 

1.      FastSave

2.      Instagramdan Video İndir

3.      Instagram İçin Video İndir, Story İndir

4.      Video Downloader for Instagram

5.      İnstant Save

6.      Instagram İçin Hızlı İndirme

7.      IST: Instagram’dan İndirici

8.      Reels Video Downloader for Instagram

9.      UseApps Instagram Story Saver

10.   Insta Private Video Downloader

Yukarıda belirtilen bu uygulamaları, mobil cihazınızda bulunan uygulama mağazası aracılığıyla indirebilir ve link kopyala yapıştır işlemi yapabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz Instagram videolarını cihazınızın galeri kısmında kaydedebilirsiniz.


Instagram Video İndirme Siteleri


Instagram videolarını indirebilmek için mobil uygulama kullanmak istemiyorsanız ya da indirme işlemlerini bilgisayarınızdan yapacaksanız, Instagram video indirme özelliği bulunan web sitelerini tercih edebilirsiniz. Bu işlemler için tercih edebileceğiniz bazı web siteleri şu şekildedir:

·        Pickvideo

·        Download Videos From

·        Gramsave

·        Dredown

·        Insloader

·        Downloadgram

Bu web sitelerine hem mobil cihazınız hem de bilgisayarınız üzerinden girebilirsiniz. Bu web sitelerinde işlem yapabilmek için ilk olarak Instagram’da indirmek istediğiniz videoların linkini panoya kopyalayıp, daha sonra ise bu indirme sitelerinden birine girip dönüştürme paneline yapıştırmanız gerekmektedir. Belirtilen bu işlemleri Instagram platformunda yer alan her türlü video içeriği için yapabilirsiniz.


Instagram Videolarını Yüklemek İçin Program Kullanmaya Gerek Var Mı?


Instagram videolarını indirmek isteyen bireyler, yapacakları Instagram video indirme işlemi için herhangi bir programa gerek olup olmadığını merak etmektedir. Bu noktada Instagram’ın kendiliğinden video indirme özelliğinin olmaması nedeniyle program kullanmanın gerekli olduğu bilinmelidir.  Bu programlar yüklemesi ya da kurması zor sistemler değildir, uygulamaları ve video indirme web sitelerini kapsamakta olup, kolay bir şekilde kullanılabilmektedir. 

Üye girişi
Servisler
Blog