Facebook’ta Nasıl Sayfa Oluşturulur?

Facebook’ta Nasıl Sayfa Oluşturulur?

Facebook’ta sayfa oluşturmak kullanıcılar için önemli bir durumdur. Özellikle işletme sahipleri ya da Instagram’da fenomen olmak isteyen ve fenomen bir kişi olan kullanıcılar için Facebook’ta sayfa oluşturmak ilgi çekici bir durum olarak görülmektedir.

Facebook’ta bir sayfa oluşturmak hem görünürlük hem de popülerlik anlamında avantajlı bir durumdur. Sayfanın büyümesi ve gelişmesi kullanıcıya bağlı bir durumdur ve Facebook bu durumda kullanıcılara birçok avantajlar da sunabilmektedir.

Facebook uygulamasında bir sayfa oluşturmak gayet basit adımları içermektedir. Uygulamanın içerisinde bir sayfa oluşturmak için, uygulamada “Sayfalar” kısmına giriş yapılmalı ve bu kısımdan “Yeni Sayfa Oluştur” seçeneğine tıklanması gerekilmektedir.

Bu kısımdan ise kullanıcı sayfanın adını ve sayfanın kategorisini belirlemelidir. Bu adımlar da geçildikten sonra sayfa için bir biyografi yazılmalıdır ve “Oluştur” kısmına tıklanmalıdır. İsteğe bağlı olarak bu aşamada sayfanın iletişim, konum ve saat bilgileri eklenebilmektedir. Bu kısımlar es de geçilebilmektedir.

Bu aşamadan sonra ileri kısmına tıklanarak oluşturulacak Facebook sayfasının isteğe bağlı olarak profil ve kapak fotoğraflarının eklenmesi aşaması gelir. Kapak fotoğrafı ve profil fotoğrafı, görünüm açısından önemlidir. Bu yüzden de eklenmesi tavsiye edilmektedir.

 Bu ayarlardan sonra ileri kısmına dokunularak isteğe bağlı olarak sayfa ile bağlantı kurmaları için arkadaşlar sayfaya davet edilebilmektedir. Bu, Facebook arkadaşlarınıza bir sayfa açtığınızı belirtecek ve sayfayı beğenmeye davet edecektir. Tüm bu adımlardan sonra “Bitti” seçeneğine tıklanmalıdır ve bu aşamalar ile Facebook’ta bir sayfa oluşturulabilmektedir.

Facebook’ta Sayfa Nasıl Düzenlenir?

Facebook’ta sayfa düzenlemek için sayfalara gittikten sonra sayfayı düzenle kısmına dokunulmalıdır. Bu kısımdan düzenlemek istenen bölümler düzenlenebilmektedir.

Değişiklikleri Kaydet kısmı ile değişiklikler kaydedilebilmektedir.

Facebook’ta Sayfa Nasıl Silinir?

Facebook’ta bir sayfayı silmek için sayfaya giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan sonra ayarlar kısmına giriş yapılmalıdır ve ayarlar kısmından “sayfayı kaldır” seçeneğine tıklanılması gerekilmektedir.

Bu kısımdan ise silmek istenen sayfanın adı seçilmelidir ve sayfayı sil seçeneğine tıklanmalıdır.

Facebook’ta Messenger Uygulamasında Mesajlar Toplu Olarak Silinebilir Mi?

Facebook’ta Messenger uygulamasında mesaj, konuşma ve fotoğraflar silinebilmektedir. Yine de uygulamada tek seferde tüm konuşmalar toplu bir şekilde silinememektedir.

Facebook içerisinde Messenger uygulamasındaki mesajlar tek tek silinebilmektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog