Facebook’ta Gruplara Nasıl Üye Olunur?

Facebook’ta Gruplara Nasıl Üye Olunur?

Facebook’ta topluluk grupları, özellikle bu uygulamada önemli bir rol oynamaktadır. Birçok insan kendi zevk ve tercihine göre çeşitli gruplara üye olabilmektedir. Facebook uygulamasında gruplar üye olmak için ise arama kısmından aranan grup adı girilmelidir.

Arama kısmına aranan grup adının girilmesi işleminden sonra, Facebook arama sonuçları sunacaktır ve bu arama sonuçlarında benzer gruplar da yer alacaktır. Gruplara katılmak isteyen kişiler ise bu kısımdan “Gruba Katıl” seçeneğine tıklamalıdır.

Ayrıca Facebook’ta üye olunan grupların listesi de görülebilmektedir. Facebook uygulamasında sağ üst kısımdaki simgeye dokunulduktan sonra Gruplar seçeneği seçilerek, üye olunan grupların görülmesi sağlanabilmektedir.

Bununla birlikte Facebook, kullanıcıların üye olduğu gruplara göre tercih edilebilecek grupları da önerebilmektedir.

Facebook’ta Profil Nasıl Düzenlenir?

Facebook profili, ilk intiba bakımından önemlidir ve çoğu insan düzenli bir profile sahip olmak istemektedir. Facebook’ta profil düzenlemesi gerçekleştirmek için hesaba giriş yapılmalıdır.

Facebook hesabına giriş yapıldıktan sonra profil kısmına gelinmektedir. Bu kısımdan ise “Profili Düzenle” seçeneğine tıklanmalıdır. Burada profil hakkında çeşitli düzenlemeler yapılabilmektedir. Düzenlemeler yapıldıktan sonra kaydedilmelidir.

Facebook’ta Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Facebook’ta canlı yayın yapma seçeneği de bulunmaktadır. Facebook uygulamasında canlı yayın yapmak için Facebook uygulaması açıldıktan sonra ana sayfadaki “canlı” butonuna basılmalı ve buradan da canlı yayına geç seçeneği seçilmelidir.

Eğer Facebook uygulamasından telefondan giriş yapılıyorsa, iOS ve Android telefonlarda Haber Kaynağı simgesine dokunulmalı ve buradan da Canlı Videolar seçeneği seçilmelidir. Bu seçeneği görmeyen kullanıcılar ise “Devamını Gör” kısmını seçmeli ve bu kısımdan canlı videoları bulmalıdır.

Facebook’ta Profil Nasıl Kitlenir?

Facebook’ta profili gizli hale getirmek yani kitlemek için birtakım işlemler uygulanmalıdır. Facebook uygulamasına giriş yapıldıktan sonra profile giriş yapılmalıdır. Profil kısmından profili düzenle seçeneğinin sağında üç nokta yerine tıklanmalıdır.

Bu kısımdan ise “profili kitle” seçeneğine tıklanmalıdır. Tüm bu işlemlerden sonra tercihler kayıt edilmelidir ve böylece Facebook profili gizliye alınabilmektedir.

Facebook’ta İsim Nasıl Değiştirilir?

Facebook’ta isim değiştirmek için ayarlar kısmına giriş yapılmalıdır. Ayarlar kısmından ise kişisel bilgiler ve hesap bilgilerine tıklanmalıdır. Bu adım ile birlikte isim kısmına giriş yapılmalıdır. İsim kısmından isim değişikliği yapılabilmektedir.

İsim değişikliğinden sonra yapılan işlemler kaydedilmelidir.

Üye girişi
Servisler
Blog