Facebook’ta Arkadaşların Paylaşımları Nasıl Görülür?

Facebook’ta Arkadaşların Paylaşımları Nasıl Görülür?

Facebook’ta paylaşımlar genel olarak uygulama üzerinde diğer ekli arkadaşların görmesi için yapılmaktadır. Bu yüzden de Facebook uygulamasında arkadaş ekli olan diğer kişilerin gönderilerini görmek önemlidir. Facebook uygulamasında arkadaşların paylaşımlarını görmek için birtakım adımlar atılması gerekmektedir.

Facebook’ta arkadaşların paylaşımlarını görmek için uygulamanın sağ üst kısmında bulunan simgeye dokunulması gerekmektedir. Bu kısımdan arkadaşlar kısmına inilmesi ve arkadaş listesinin adına tıklanmalıdır. Bununla birlikte listede bulunan kişilerden gelen bir dizi gönderiden oluşan bir akış görmek mümkündür.

Bu akış da Facebook uygulaması üzerinde ekli olan arkadaşlarınızın paylaştığı, ifade bıraktığı, yorum yaptığı ve etiketlendiği gönderileri içerebilmektedir.

Facebook’ta Takip Et Butonu Nasıl Açılır?

Facebook uygulamasında takip et butonu önemli bir özelliktir. Bazı insanlar arkadaş ekleme limitini doldurmuş olabilmektedir ya da bir kişiyi arkadaş eklemeden de takip etmek isteyenler bu takip et butonunu sıklıkla kullanmaktadırlar.

Bu sebeple Facebook’ta takip et butonu, sıklıkla kullanılan ve önemli bir özellik olarak ön plana çıkmaktadır. Facebook’ta takip et butonunu aktif etmek için Facebook uygulamasının sağ üst kısmında bulunan simgeye dokunulması gerekmektedir. Bu kısımdan aşağı doğru inip Ayarlar kısmına gelinmesi gerekmektedir.

Ayarlar kısmında ekranda aşağı inip “Takipçiler ve Herkese Açık İçerik” kısmına giriş yapılmalıdır ve bu kısımdan “Beni Kimler Takip Edebilir” bölümünün altında Arkadaşlar seçeneğine ya da Herkese Açık kısmına dokunulması gerekmektedir.

Facebook’ta takip et butonu bu şekilde açılabilmektedir ve uygulama üzerinde birisini ya da bir sayfayı takip etmek, takip edilen kişi ya da sayfanın güncellemelerini haber kaynağı kısmında görebileceğiniz anlamına gelmektedir. Ayrıca Facebook üzerinde bir sayfa beğenilirse otomatik olarak o sayfa takip de edilir.

Facebook’ta Kısıtlama Ne Demek?

Facebook uygulamasında kısıtlama, o kişi hakkında kısıtlama yapmak demektir. Uygulama üzerinde kısıtlılar listesine birinin eklenmesiyle o kişi ile hala arkadaş kalınabilmektedir.

Bununla birlikte kendisi sadece herkese açık bilgilerinizi görebilir ve onu etiketlediğiniz gönderileri görebilir.

Facebook’ta Gizlilik Ayarları Kontrolü Nasıl Yapılır?

Facebook’ta gizlilik ayarı kontörlü için uygulamada Gizlilik kısayolları bulunması gerekmektedir. Bu kısımdan Gizlilik Ayarı Kontrolü Yap bölümüne dokunulması gerekmektedir.

Böylece uygulama içerisinde gizlilik ayarı kontrolü yapılabilir.

Üye girişi
Servisler
Blog