Facebook Sayfasında Paylaşım Nasıl Yapılır?

Facebook Sayfasında Paylaşım Nasıl Yapılır?

Facebook sayfaları genel olarak herkese açık alanlardır ve bu yüzden de sayfayı görebilen herkes sayfadaki gönderileri ya da yorumları da görebilmektedir.

Bir sayfada bir şey paylaşıldığında ya da bir şeye yorum yapıldığında uygulama üzerinde Akış kısmında ve Facebook uygulamasındaki başka yerlerde bununla ilgili bir haber de yayınlanabilmektedir. Uygulama üzerinde sadece ziyaretçi gönderilerine izin verilen sayfalarda paylaşım yapılabilmektedir.

Gidilen sayfada bir şey paylaşmak için Facebook üzerinde akış kısmının sol üst kısımdaki “Facebook’ta Ara” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Ardından ise paylaşımda bulunmak istenen sayfanın aranması ve açılır menüden sayfanın seçilmesi gerekilmektedir.

Tüm bu aşamalardan sonra ise sayfanın üst kısmında gönderi oluştur seçeneğine tıklanılması gerekilmektedir ve bu kısımda gönderinin yazılması gerekilmektedir. Tüm bu işlemlerin ardından “Paylaş” seçeneğine tıklanarak, Facebook sayfasında paylaşım yapılabilmektedir.

Facebook Sayfasında Bir Gönderi Kaldırılabilir ya da Gizlenebilir Mi?

Facebook sayfasında bir gönderi gizlenebilir ve kaldırılabilir. Özellikle de Facebook sayfasında bir gönderiyi silmek için sayfadaki ilgili gönderiye gidilmesi gerekilmektedir. Bu işlemin ardından ise sağ üst kısımda bulunan üç nokta simgesinin seçilmesi gerekilmektedir.

Bu bölümden “Gönderiyi Sil” seçeneği ile daha sonra ise “Sil” kısmından gönderi sayfadan silinebilmektedir. Bununla birlikte Facebook sayfasında bir gönderiyi gizlemek için ise aynı şekilde ilgili gönderiye gidildikten sonra gönderinin sağ üst kısmındaki üç nokta simgesine tıklanılmalıdır. Bu bölümden gönderi gizlenebilme seçeneği görülebilmektedir.

Facebook’ta Silinen Gönderilere Ne Olur?

Facebook’ta silinen gönderiler konusu kullanıcılar tarafından merak edilen bir konudur. Facebook üzerinde önceden paylaşılmış olunan bir gönderi silinmeye karar verildiğinde içerik Facebook sitesinden kaldırılmaktadır.

Tüm bu bilgilerin bazıları Facebook’tan kalıcı olarak silinmektedir ancak uygulama üzerinde bazı şeyler de yalnızca kullanıcılar hesabı kalıcı olarak sildiğinde silinmektedir.

Facebook’ta Bir Gönderi Arşivlere Taşınabilir Mi?

Facebook’ta gönderiler fotoğraf ya da videolar gibi içerikler, Facebook’ta paylaşılan bazı içerikleri doğrudan akıştan ya da zaman tünelinden arşivlemeyi mümkün kılabilmektedir.

Facebook’ta bir gönderiyi arşivlere taşımak için gönderi üzerinde “Arşive Taşı” seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Gönderiler ve içerikler arşive taşındığında bu içerikler yalnızca kullanıcıya görünmektedir.

Üye girişi
Servisler
Blog