Discord Yöneticileri Sunucusuna Nasıl Katılınır?

Discord Yöneticileri Sunucusuna Nasıl Katılınır?

Discord uygulamasında Discord Yöneticileri Sunucusu, uygulamanın içerisinde yer alan kişiler için önemli bir sunucu olarak görülmektedir. Bu bağlamda da Discord yöneticileri sunucusuna katılmak için kullanıcılar birtakım yöntemler izlemelidir.

Discord yöneticileri sunucusuna katılmak için birtakım şartlar mevcuttur. Bu şartlar arasında kullanıcılar sahip oldukları sunucularında en az 200 üye bulundurması gerekmektedir. Ayrıca sunucu en az 3 aylık olmalıdır ve sunucuda topluluk ayarlarının da etkinleştirilmiş olması gerekmektedir.

Genel olarak kullanıcıların sunucuları eğer tüm bu gereksinimleri karşılıyorsa ve bu sunucuda sunucuyu yönetme hakları varsa Discord Yöneticileri sunucularına katılmak için şans kazanabilmektedirler.

Discord uygulamasında yerel olarak “Sunucuyu Yönet” iznine sahip olan bireyler bu Discord Yöneticileri Sunucusuna bireysel olarak katılabilmektedirler. Bu sunucuya eğer kullanıcı kendi moderatör ve yöneticilerinin katılmasını istiyorsa “katıl” düğmesini görebilmeleri için onlara geçici olarak Sunucuyu Yönet iznini vermeleri gerekmektedir.

Yönetici Topluluğu Sunucusuna katılmak için ise masaüstü ya da tarayıcı uygulamadan Discord uygulamasına giriş yapılması gerekilmektedir. Bu kısımdan sunucunun “Sunucu Ayarları”na gidilmesi lazımdır. Topluluk Bölümünde yer alan Genel Bakış seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir ve bu kısımdan da Discord’un Yöneticiler Sunucusuna Katıl tuşuna basılmalıdır.

 Discord Yöneticileri Sunucusunda Ne Bulabilirim?

Discord yöneticileri sunucusu genel olarak Discord uygulamasında gelişen ve büyüyen topluluklarının ilgisini çekmeye, bu toplulukları korumaya, yönetmeye ve büyütmeye odaklanmaktadır.

Özellikle de güvenlik, para kazanma, uygulamalar ve daha fazla sohbet seçeneği de Discord Yöneticileri Sunucusunda bulunabilmektedir. Buradaki üyeler yeni özellik ve yeni güncellemeler hakkında da doğrudan Discord’dan güncellemeler alabilecektir.

Discord’da Bir Sunucuda Kurallar Nereden Görülebilir?

Discord uygulamasında sunucuda kurallar genel olarak “#rules’ ya da ‘#kurallar’ kısmında yer alabilmektedir. Bu kurallar bir sunucuya giriş yapılmadan önce kesinlikle okunulmalıdır.

Discord tüm bunlara nazaran kurallar kısmını oluşturmayı Discord sunucusu sahiplerine önermektedir. Bu sebeple de birçok Discord sunucusunda kurallar kısmı bulunmaktadır.

Discord Uygulamasında Oyun Etkinliği Nasıl Açılır?

Discord uygulamasında oyun etkinliğini açmak için kullanıcı ayarları penceresine giriş yapılması gerekilmektedir.

Bu bölümde sol tarafta bulunan “Oyun Etkinliği” sekmesinin açılması gerekmektedir. Buradan da Şu anda oynanılan oyunu durum mesajı olarak göster seçeneğinin etkin olmasına dikkat edilmelidir.

Üye girişi
Servisler
Blog