Discord Uygulamasında Nasıl Bot Eklenir?

Discord Uygulamasında Nasıl Bot Eklenir?

Discord uygulaması günümüzde en popüler sesli sohbet uygulamalarının arasında yer almaktadır. Özellikle sosyal medyada yayıncılar arasında popüler olan bu uygulama, birçok kullanıcının popüler sesli sohbet uygulaması olarak ön plana çıkmaktadır.

Discord uygulamasında uygulamanın içinde birçok bot eklenebilir ve bu botlar birçok fonksiyonda görülebilmektedir. Örneğin bu botlar arasında müzik botu, canlı sohbet botu gibi çeşitli botlar bulunabilmektedir.

Bu yüzden de birçok kullanıcı Discord uygulamasında bot ekleme konusunda araştırmalar yapmaktadır. Discord uygulamasında bot eklemek için öncelikle Discord sunucusu sahibi olmanız gerekmektedir.

Discord sunucusu sahibiyseniz Discord sunucunuza eklemek istediğiniz botun resmi sitesine gidilmesi gerekmektedir. Bu sitelerde genel olarak discorda ekle ya da şimdi davet et seçeneği bulunmaktadır ve bu seçeneklere tıklanması gerekilmektedir.

Bu aşamada Discord hesabına giriş yapılmaktadır ve uygulamada bot erişimine izin verilmelidir. Açılır listeden “Sunucuya Ekle” seçeneğine tıklandıktan sonra sunucu seçilmeli ve devam et kısmına tıklanmalıdır. Hangi sunucuya bot eklenecekse bu aşamada o sunucu seçilmelidir.

Bot birtakım izinler isteyebilmektedir ve bu izinler kontrol edilerek, bir sorun yoksa “Yetkilendir” seçeneğine dokunulmalıdır. Discord uygulamasına bot ekleme işlemi bu şekilde gerçekleştirilebilir ve genel olarak basit işlemler arasında yer almaktadır.

Discord’da Nasıl Spotify Dinleniyor?

Discord’da profil kısmında Spotify dinleme aktivitesini açmak için kullanıcı ayarlarının altında Bağlantılar kısmına giriş yapılmalıdır.

Bu kısımdan Spotify kutucuğu seçilmelidir. Daha sonra da Spotify hesabı Discord uygulamasına bağlanmalıdır.

Discord Uygulamasında Rol Nasıl Eklenir?

Discord uygulamasında rol eklemek ve atamak için sunucu ayarları sekmesine giriş yapılması gerekilmektedir. Bu kısımdan roller seçeneğine tıklanması gerekmektedir ve bu kısımda sunucuda bulunan mevcut rollerin listesi açılacaktır.

Bu kısımdan da rol oluştur seçeneğine tıklanmalıdır. Böylece uygulamada rol ekleme işlemi yapılabilir.

Discord Uygulamasında Video Kalitesi Nasıldır?

Discord uygulamasında video kalitesi nitro aboneliği olan kişiler için 1080p olarak ön plana çıkmaktadır.

Nitro üyesi olmayanlar için ise 720p, en iyi kalite ayarları arasında yer almaktadır.

Discord Uygulamasında Nasıl Arkadaş Eklenir?

Discord uygulamasında arkadaş eklemek için hesaba giriş yapıldıktan sonra Discord simgesine basılması gerekilmektedir.

Bu aşamadan sonra ise arkadaş ekle butonuna basılmalı ve arkadaş eklenecek kişinin kullanıcı adı ve discord etiketi yazıldıktan sonra arkadaşlık isteği gönderilebilmektedir.

Üye girişi
Servisler
Blog