Devre Dışı Bırakılan Twitch Hesabı Nasıl Tekrar Aktif Edilir?

Devre Dışı Bırakılan Twitch Hesabı Nasıl Tekrar Aktif Edilir?

Kullanıcılar çeşitli sebeplerden dolayı Twitch hesaplarını dondurabilmektedir ve bu dondurmanın ardından hesaplar devre dışı kalmaktadır. Devre dışı kalan bir Twitch hesabını etkinleştirmek için, kullanıcılar o hesapta yeniden oturum açmalıdır.

Geçici olarak devre dışı bırakılan hesapta oturum açma aşaması ile birlikte, bu işlemin ardından 24 ile 36 saat içerisinde hesap eski haline getirilebilmektedir. Bu süreçte hesaba ilk giriş yapıldığında belirgin değişimler görülse de bu değişimler geçicidir.

Tüm bu sürecin ardından ise kullanıcıların hesaplarında bazı değişmeyen sonuçlar doğabilmektedir ve bu süreçte Twitch hesabı ile ilgili kullanıcılar Twitch platformuna başvurmalıdır ve Twitch Destek ile iletişime geçmelidir. Hesap yeniden etkinleştirme işlemi, Twitch platformunda kolayca yapılabilen işlemler arasında yer almaktadır.

Twitch Hesabı Silindiğinde Kullanıcı Adı Boşalır Mı?

Twitch hesabı silindiği zaman kullanıcıların kullanıcı adları hemen boşalmaz. Twitch bu durumda bir süre kullanıcı adını koruyabilmektedir. Çoğu durumda, Twitch hesabı kapatıldıktan ve dondurulduktan sonra ilgili kullanıcı adı anında kullanılabilir duruma gelmez.

Ayrıca, başka bir hesaba da transfer edilemez. Bu yüzden, silinen ve dondurulan bir hesabın kullanıcı adı geri dönüşüm sürecine alınmaktadır ve bu sürecin tamamlanması ise en az 6 ayı bulabilmektedir. Bu süreç ile birlikte kullanıcı adı kullanılabilir duruma gelebilir ve kullanıcı adları havuzuna eklenebilmektedir.

Çoğu durumda bu durum, kullanıcıların sahip olduğu bir hesap adını başka bir hesaba devredememek anlamına gelmektedir. Bu yüzden de Twitch hesabı silindiğinde ya da dondurulduğunda, silinen hesabın kullanıcı isminin boşalması 6 ay gibi bir süreci bulabilmektedir.

Twitch Hesabı Devre Dışı Bırakıldığında Abonelikler de Gider Mi?

Twitch hesabı devre dışı bırakıldığında ya da kalıcı olarak silindiğinde kullanıcıların uygulamadaki abonelikleri iptal edilmektedir.

Kullanıcılar hesap silme işleminin tamamlanmasının ardından kullanıcıların hesabına ilişkin tüm veriler Twitch platformundan kaldırılmaktadır ve kullanıcılar aboneliklerini de geri getiremez.

Twitch Yayıncıları için Twitch Studio Şart Mı?

Twitch yayıncıları için Twitch Studio şart bir uygulama değildir. Yayın kurulumu ve özelleştirilmesinde yeni yayıncılara yardımcı bir uygulama olarak ön plana çıkmaktadır.

Bununla birlikte kullanıcılar yayın için farklı uygulamalar da kullanılabilmektedir ve bu yüzden Twitch Studio şart değildir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog