Bot Takipçi Nedir?

Bot Takipçi Nedir?


Bot takipçi terimi, Instagram başta olmak üzere her sosyal medya platformunda karşılaşılabilen sahte takipçileri tabir etmektedir. Bot takipçi hiçbir etkileşim getirisi bulunmayan ancak takipçi barındaki sayının yüksek görünmesini sağlayan bir hiledir. Bot hilesi gerçek kullanıcılardan oluşmadığı için oldukça uygun fiyatlı olup, yalnızca takipçi sayısının fazla görünmesini sağlamaktadır.

Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat, TikTok gibi pek çok sosyal medya ağında karşılaşılabilen bu takipçi türü, insanlar arasında bot basma olarak da bilinmektedir. Bot takipçi satın alma işlemi yapan sosyal medya kullanıcıları, bir program tarafından oluşturulan ve gerçekte olmayan hesaplar tarafından takip edilmeye başlanmaktadır. Bu hesaplar gerçek olmadığı için de etkileşim gibi getiriler söz konusu değildir.


Bot Takipçi Ne İşe Yarar?


Takipçi sayısını yüksek göstermek isteyen, ancak takipçi satın alma işlemi için çok para ödemek istemeyenlerin en çok tercih ettiği takipçi türlerinden biri de bot takipçidir. Bot takipçi, diğer takipçi paketleri incelendiği zaman en uygun fiyatlı seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu takipçi türü, daha önce de belirtildiği üzere etkileşim sunmamaktadır. Zira bot takipçiler gerçek hesaplardan meydana gelmemektedir.

Bot takipçilerin tek getirisi takipçi sayısının yüksek görünmesine katkıda bulunmalarıdır. Ancak bilinmesi gerekir ki, bot takipçiler program ile oluşturulduğu için hem zaman içerisinde silinme ihtimalleri hem de sosyal medya platformlarının sistemi tarafından tespit edilme ihtimalleri bulunmaktadır. Yani, takipçi türleri arasında yer alan bu takipçi türü önerilmemektedir. Başarılı bir sosyal medya hesabının olmasını isteyenler, mutlaka Türk, gerçek, düşmeyen gibi takipçi türlerini tercih etmelidir.


Kimler Bot Takipçi Satın Alabilir?


Hesabı için takipçi satın almayı düşünenler, bot takipçilerin ne tür hesaplar için uygun olduğunu merak etmektedir. Bot takipçi türü, her türlü sosyal medya platformu ve her türlü hesap için uygundur. Kişisel hesap, firma hesabı, sayfalar gibi pek çok türde açılan sosyal medya hesabı için bot takipçi satın almak mümkündür.

Günümüzde en çok bot takipçi satın alma işlemi yapan hesapların kişisel hesaplar olduğu görülmektedir. Zira işletme hesapları için bot takipçi satın almak firmanın güvenilirliğine büyük ölçüde zarar verebilir. Ayrıca takipçi satın alma işlemi esnasında program kullanılacağı için hesap hile nedeniyle kapatılabilir. Bu nedenle firmalar için gerçek ve Türk takipçi paketleri tavsiye edilmektedir.


Bot Takipçi Fiyatları Ne Düzeyde?


Bot takipçi fiyatları, bu tür takipçi paketlerinden yararlanmak isteyenlerin en çok araştırdığı konular arasında yer almaktadır. Bu noktada, bot takipçi paketlerinde sunulan takipçilerin aslında gerçek hesap olmadıkları ve bu nedenle de oldukça uygun fiyatlı oldukları bilinmelidir. Oldukça düşük bütçeler ile kendi hesabınıza bot takipçi satın alabilmeniz mümkündür. Ancak bot takipçi fiyatları ile ilgili net bir bilgi alabilmek için satın alacağınız takipçi sayısını belirlemeniz gerekecektir. 

Üye girişi
Servisler
Blog